Heerlijk genieten

In de B&B tuin

Ingrid leidt je graag rond in de grote ecologische tuin met biologische groenten, eetbare bloemen, kruiden, druiven, bessen en ander lekkers. 

Er zijn gezellige zithoekjes in de zon of schaduw waar je kunt picknicken, spelen, relaxen of mediteren.

LOONDERHOF 57

Lekker eten en drinken

Alle gasten eten samen aan de grote tafel of buiten op de binnenplaats. Verse, biologische groenten, kruiden en fruit en vormen de basis voor lekkere verrassingen aan tafel. Steeds volgens het seizoen en als het kan van lokale producenten.

ONTBIJT
HONESTY BAR
DINER
STREEKPRODUCTEN

In B&B Het Loonderhof geniet je van een uitgebreid ontbijt met appelsap uit de boomgaard, zelfgemaakte confituur, Loonse stroop, fairtrade koffie of verse kruidenthee, artisanale kazen, fruit, ontbijtgranen, … 

Heb je tijdens de dag zin in een drankje? Neem dan gerust iets uit de koelkast op de gezellige binnenplaats. We vertrouwen erop de de gasten eerlijk betalen wat ze consumeren. In de eetplaats is er steeds vers fruit of kun je zelf koffie of thee zetten.

Op dinsdag, donderdag en zaterdag kookt Ingrid op aanvraag een (h)eerlijk avondmenu met soep, hoofdgerecht en dessert voor  28 – 32€ p/p, water inbegrepen. Heb je een allergie of ben je vegetariër, laat het ons dan zeker weten.

Er zijn nog tal van andere eetgelegenheden op 5 minuten wandelen: van gastronomisch restaurant tot brasserie of pizza…

We verkopen in de B&B ook eigen appelsap en andere streekproducten. Zo neem je een stukje vakantie mee naar huis.

Omgeving

Bij aankomst krijg je een welkomstdrankje en uitleg over wat er zoal te zien en te beleven  valt in de streek. We hebben de nodige documentatie en stellen kaarten gratis ter beschikking.

Vanuit B&B Het Loonderhof volg je de strooplekkers wandeling door de smalle straatjes van  Borgloon, kom je alles te weten over fruit in de gerestaureerde stroopfabriek of maak je een panoramawandeling naar het doorkijkkerkje.

Borgloon ligt centraal in Haspengouw, een prachtige, glooiende streek met uitgestrekte velden en plantages van appels, peren, kersen, aardbeien en … druiven voor wijn!

Van de rijke geschiedenis getuigen de vele kastelen en imposante vierkantshoeves. 

De steden Tongeren, Sint-Truiden en Hasselt liggen binnen een straal van 20 km.


  • Wandelen: je krijgt van ons tips over de mooiste wandelingen en je mag alle kaarten van de streek gratis gebruiken.
  • Fietsen: dankzij het goed bewegwijzerde fietsroutenetwerk, fiets je langs rustige wegen.
  • Voor de liefhebbers zijn er ook 4 bewegwijzerde auto- of motoroutes langs de mooiste plekjes.

Kijk voor evenementen eens op www.visitlimburg.be of www.borgloon.be of zoek in de borgloon app.

We helpen je graag met verdere informatie om er een boeiend verblijf van te maken. Klinkt goed? Reserveer dan hier een kamer.

Contact

Vragen over de B&B, omgeving of je reservatie? Contacteer ons vrijblijvend.